fbpx

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Aller

Pia Backholm: Director, People & Culture / Aller

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa Aller, joka on pohjoismainen media- ja markkinointiyhtiö. Yritys tarjoaa digi- ja printtisisältöjä kuluttajille ja yrityksille sekä tv-tuotantoa eri alustoille ja kanaville. Vastaukset kysymyksiin on antanut Allerin Pia Backholm, Director of People and Culture.

Mitkä ovat tärkeimpiä arvojanne? Miten ne näkyvät arjessa?

Millainen on teidän yrityskulttuuri, mitä siitä haluaisi nostaa esille erityisesti opiskelijoille ja tulevaisuuden osaajille?

 

Tärkeimmät arvomme ovat ihmisläheisyys ja ilo työssä. Sloganimme on People first!, ja meillä on vahva henkilöstöpolitiikka: huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista, jaksamisesta, kehittymisestä ja työssä viihtymisestä. Meille on tärkeää arvostaa ja kunnioittaa toisiamme. Panostamme esihenkilöiden kehittymiseen, jotta työntekijät saavat parhaan mahdollisen työn ohjauksen ja tuen.

Kulttuurimme on ihmisläheinen, joustava ja sellainen, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Jokaisella on mahdollisuus saada tukea työhön, mahdollisuus kehittyä ja yhdistää työelämä muuhun elämään. 

Tarjoamme koulutuksia jatkuvaa kehittymistä varten ja tukea hyvinvointiin monipuolisesti (virike-etu, laajat työterveyspalvelut, mielenterveys-chat jne). Tarjoamme työntekijöille joustavuutta työntekotavoissa, mistä on tullut kiitosta. Avoin kommunikaatio on tärkeää: viestimme avoimesti organisaation sisällä, myös haastavissa tilanteissa. Kannustamme koko henkilöstöä kommunikoimaan avoimesti ja meille on tärkeää luoda turvallinen ympäristö tälle kommunikoinnille. Viihtyminen ja ilo työssä sekä tietty pilke silmäkulmassa kuuluu myös allerilaisuuteen. Olemme osa pohjoismaista mediakonsernia eli myös pohjoismainen yhteistyö kuuluu tekemiseemme myös. 

Millaisia mahdollisuuksia tarjoatte nuorille osaajille kasvaa ja kehittyä urallaan? Kuinka yritys tukee työntekijöiden jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehittymistä?

Harjoittelumahdollisuuksia, kesätöitä, oppilaitosvierailut, joilla esittelemme toimintaamme jne.

Millaiset mahdollisuudet työntekijöillä on osallistua erilaisiin aloitteisiin / toiminnan suunnitteluun yrityksessä?

Hyvät mahdollisuudet. Meillä on paljon asiantuntijatehtävissä olevia ihmisiä eri aloilta, ja asiantuntija on itse paras tietämään, miten työnsä hoitaa – totta kai esihenkilön ja tiimin tuella. Meillä mitataan sitä, miten ihmiset kokevat oman vastuunsa omassa työssään, ja tulokset ovat olleet hyvät. Meillä on matala hierarkia, ja johto ja esihenkilöt kuulevat työntekijöiden ideoita liittyen liiketoimintaan tai esimerkiksi kulttuuriimme. Kulttuurimme on ketterä, ja parhaat ideat pääsevät myös ketterästi toteutukseen.

Millaisessa roolissa yrityksessä on tiimityöskentely ja yhteistyö?

Tiimityöskentely on keskeisessä roolissa organisaatiossamme: eri asiantuntijat tukevat bisnestä yli tiimirajojen kohti yhteisiä tavoitteita. Mittaamme tätä kolme kertaa vuodessa, ja se on hyvällä tasolla läpi organisaation.

Miten yrityksenne tukee työntekijöiden ammatillista kasvua ja tavoitteiden saavuttamista?

 

Kannustamme jatkuvaan kehittymiseen eri lailla: meillä on käytössä lukuisia eri kursseja tarjoava koulutusalusta, räätälöidyt ajankohtaiset koulutukset tiimeille, koko henkilöstön koulutukset, tiimipäivät, seminaarit jne. Kuulemme aktiivisesti ideoita koulutuksista tiimeiltä.

Vapaa sana suomalaisille korkeakouluopiskelijoille ja tuleville työelämän osaajille!

 

Tervetuloa tuomaan omat näkemyksenne ja osaamisenne suomalaiseen mediamaailmaan ja rakentamaan tulevaisuuden sisältöliiketoimintaa!

 
 
Facebook
LinkedIn

Tsekkaa myös nämä!

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Saarni Cloud

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Saarni Cloud  Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa Saarni

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa VEO

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa VEO, joka on Suomen johtava energia-alan asiantuntija.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *