fbpx

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Sector Alarm

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa Sector Alarm, yksi Euroopan johtavista turvallisuualan toimijoista, jolla on yli 650 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta.

Mitkä ovat tärkeimpiä arvojanne? Miten ne näkyvät arjessa?

 

Ydinarvomme ovat asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus, kehittymishaluisuus ja luotettavuus. Meille arvomme ovat työssämme jatkuvasti läsnä olevia ja toimintaamme ohjaavia asioita. Toimintamme perustana ovat pitkät asiakassuhteet, vahva myyntihenkisyys ja onnistumisista palkitseminen. Turva-alan yrityksenä luotettavuus on meille ehdoton edellytys.

 

Millainen on teidän yrityskulttuuri, mitä siitä haluaisi nostaa esille erityisesti opiskelijoille ja tulevaisuuden osaajille?

 

Yrityskulttuurimme perustana on arvojemme rinnalla strategiamme kaksi tärkeintä elementtiä: oikeat ihmiset ja sovitut toimintatavat. Meille oikeat ihmiset ovat työntekijöitä, jotka haluavat toimia arvojemme mukaisesti, työskennellä tavoitteellisesti ja hyvällä asenteella.

 

Sovituilla toimintatavoilla varmistamme, että työskentelemme tehokkaasti ja asiakkaidemme kodin turvallisuudesta parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien. 

 

Kulttuurillemme tunnusomaista on myös matala hierarkia ja kannustava työilmapiiri. Meillä kaikkia on helppo lähestyä, emme piiloudu titteleiden taakse, vaan autamme toisiamme parhaamme mukaan onnistumaan yhteisissä tavoitteissamme.

 

Millaisia mahdollisuuksia tarjoatte nuorille osaajille kasvaa ja kehittyä urallaan? Kuinka yritys tukee työntekijöiden jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehittymistä?

 

Olemme paljon nuoria, uransa alussa olevia tulevaisuuden osaajia työllistävä yritys. Selkeällä, toimintaamme ohjaavalla kulttuurilla, koulutuksilla ja hyvällä lähijohtamisella pystymme antamaan eväät tulevalle ammatilliselle polulle. Haluamme palkita onnistumisista sekä ansioissa että urakehityksessä, meillä on mahdollisuus päästä esimerkiksi myynnin esihenkilötehtäviin jo työuran varhaisessa vaiheessa tai edetä talon sisällä kokonaan uusiin työhaasteisiin.

 

 

Millaiset mahdollisuudet työntekijöillä on osallistua erilaisiin aloitteisiin / toiminnan suunnitteluun yrityksessä?

 

Vastaanotamme jatkuvasti palautetta ja kehitysehdotuksia työntekijöiltämme. Monesti paras näkemys työ- ja toimintatapojen kehittämisestä tulee työntekijöiltä, jotka arjessa ratkaisevat haasteita ja miettivät, kuinka tehdä asiat tehokkaammin. Kannustamme kehitysehdotusten tekoon palkitsemalla kuukauden parhaan ehdotuksen 200 euron palkkiolla. Tämä on myös osa kehittymishaluisuutta, joka yksi arvoistamme.  

 

Miten yritys edistää työelämän monimuotoisuutta?

 

Meillä työskentelee hyvin erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Oleellista ei ole aiempi työkokemus tai tietty koulutus, vaan halu onnistua ja kehittyä työssä. 

 

Millaisessa roolissa yrityksessä on tiimityöskentely ja yhteistyö?

 

Tiimityö on vahvuutemme! Myyntiorientoituneessa kulttuurissamme vahva tiimihenki ja toimiva yhteistyö ovat monelle tärkeä sitouttaja ja motivaattori. Kannustamme toisiamme onnistumaan ja pyrimme yhdessä oppimaan virheistä ja epäonnistumisista. 

 

Vapaa sana suomalaisille korkeakouluopiskelijoille ja tuleville työelämän osaajille!

 

Elämässä myyntitaidoista on hyötyä ihan kaikissa työtehtävissä, sillä ne ovat vaikuttamista, vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä. Kenttämyynnissämme tätä hyödyllistä taitoa on mahdollisuus päästä oppimaan!

 

 

Sector Alarm pähkinänkuoressa

 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, jolla on yli 650 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %.

 

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä meillä on yli 3 000 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa. Yrityskulttuuriimme sopivien työntekijöiden rekrytointi on auttanut meitä tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan turvallisuusratkaisuja ja saavuttamaan vahvan markkina-aseman toimintamaissamme.

 

Visiomme on tehdä töitä täydellä sydämellä tyytyväisten asiakkaiden ja turvallisimpien kotien puolesta – jokainen päivä. Intohimomme on tarjota laadukasta palvelua ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat turvaa ja mielenrauhaa ihmisille kodeissa ja pienyrityksissä.

Facebook
LinkedIn

Tsekkaa myös nämä!

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Saarni Cloud

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Saarni Cloud  Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa Saarni

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa VEO

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa VEO, joka on Suomen johtava energia-alan asiantuntija.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *