fbpx

HR-ammattilainen / people lead

Työn kuvaus

Haemme energistä HR-ammattilaista vastaamaan modernin ohjelmistoyrityksen HR-asioista sekä kehittämään People & Culture -toimintoja. Tehtävä on organisaatiossa uusi ja pääset aidosti vaikuttamaan ja rakentamaan liiketoimintaa tukevia HR-prosesseja.

Henkilöstön hyvinvointi ja kehittyminen sekä tavoiteohjatun kulttuurin kehittäminen ovat yrityksen strateginen tavoite ja toiminnan selkäranka. Pääset olemaan mukana ja kehittämässä tuota kokonaisuutta sekä esim. valmentavaa esimiestyötä, sisäistä viestintää ja henkilöstön osaamispolkuja. Näiden lisäksi HR:n perusprosessit sekä lainsäädäntö ovat sinulle tuttuja.

Suuren osan työstä pystyy tekemään etänä, mutta asioita tehdään ja muotoillaan yhdessä sekä kehitetään yhteisöllisyyyden ja yhdessä tekemisen käytäntöjä. Työpaikan fyysinen toimipiste sijaitsee Vantaalla, Martinlaaksossa. 

Rooli ja odotukset ajankäytölle muokkautuvat, jos löytyy hyvä ja innostunut tyyppi. Tämä koskee myös kesäaikaa, eli tunteja on varmasti tarjolla joustavasti tahtotilan mukaan. 

Osaamistarve

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan osaamista ainakin seuraavissa asioissa:

  • Hyvä asenne ja mielenkiinto HR-asioihin sekä ihmisten kanssa toimimiseen ovat tärkeimmät ominaisuutesi
  • Toivomme, että omaat myös aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä HR-tehtävistä. 
  • Toimit luontevasti modernissa ohjelmistoyrityksessä eri tiimien ja toimintojen kanssa.
  • Toivomme, että olet toimintaotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten nopeus on valttia tässä haussa. Haethan tehtävään viimeistään 14.5.2023.

korvaus / HAKEMINEN

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus osaamisen mukaan 20-25€ / h. Korvauksen maksaminen edellyttää Y-tunnusta tai kevytyrittäjätiliä, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme tarvittaessa kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista. Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”. Tehtävässä pääsee siis samalla oppimaan yrittäjyydestä! Hae tehtävään alta! Olemme yhteydessä hakijoihin ensin puhelimitse, 3 arkipäivän sisällä.

 

Liity mukaan yli 8000 opiskelijan yhteisöön