fbpx

Laskutusasiantuntija

Etsinnässä taloushallinnon lupaus mielenkiintoista kesäprojektia varten, vastaamaan yrityskaupan seurauksena syntyvästä laskutusjärjestelmän siirrosta uuteen järjestelmään.

Nyt saa ilmiantaa itsensä, tuttunsa tai kenet vaan, joka voisi vastata kuvausta!

Millaista tyyppiä haetaan & Työn kuvaus

Tulet työllistymään luotettavia ja huippunopeita valokuituyhteyksiä sekä kattavia pilvikaista-, mobiilivaihde, tietoturva- ja lähiverkkoratkaisuja tarjoavaan yritykseen.

 

Laskutusjärjestelmän siirrosta vastaavana sinun tehtäviisi kuuluu:

– tuotteiden määrittely uuteen laskutusjärjetelmään (upodi.com)

– asiakastietojen vienti uuteen laskutusjärjestelmään

– tuotteiden, asiakkaiden, sekä lopulta jatkuvien kk-laskupohjien rakentaminen uuteen järjestelmään moelemmille yrityskaupan osapuolille

-kuukausilaskutuksen testaus ja aktivointi

 

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla:

– huolellinen ja tarkka

– päämääräorientoitunut, vaikka työhön pääsisikin rutinoitumaan

– tietotekniikan tuntemuksesta on hyötyä (web-sivujen luominen ja ylläpito)

– reskontraosaaminen katssotaan eduksi

 

Hae tehtävään lomakkeen kautta, ja keskustellaan tarkemmin tehtävästä ja mahdollisesta työnantajastasi!

sijainti, työn tarve ja aikataulu

Aloitus huhti-/toukokuun aikana mutta viimeistään kesäkuussa, riippuen valittavan henkilön mahdollisuuksista aloittaa tehtävässä. Projektin pituus on 2-4 kuukautta, mutta myös pidemmän työsuhteen muodostuminen on mahdollista. Toimipiste sijaitsee Helsingissä ja hybridityö on tarvittaessa mahdollista.

korvaus

Kuukausipalkka on noin 2500 euroa riippuen valittavan henkilön kokemuksesta. 

Tehtävässä on myös mahdollista työskennellä laskutusmallilla, jolloin korvaus on noin 20€ / h riippuen hakijan osaamisesta. Korvauksen maksaminen edellyttää tällöin Y-tunnusta tai kevytyrittäjätiliä, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme tarvittaessa kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista. Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”. Tehtävässä pääsee siis samalla oppimaan yrittäjyydestä! Tiesitkö, että yrittäjänä laskutat myös arvonlisäveron, ja kun vuosittainen laskutettava summa jää alle 15 000 euron, ALV hyvitetään täysimääräisesti eli voit saada pientä extraa tuntipalkan päälle. Hae tehtävään alta!

Liity mukaan yli 10 000 opiskelijan yhteisöön