fbpx

Markkina-analyysi / FSM oy

Markkina-analyysi / FSM Oy

Hanki erinomainen ura Suomen suurimmassa turvatekniikan tukkuliikkeessä ja liity yhä kasvavaan joukkoomme. Meitä on 35 hengen työstään innostunut tiimi edistämässä turvallisuutta.

tehtävänkuvaus

FSM Oy etsii tekniikasta innostunutta nuorta markkina-analyysin ja lanseeraussuunnitelman tekijää sähkötekniselle tuoteperheelle, jolla on kasvava kysyntä markkinoilla. Tehtävään kuuluu markkinatutkimuksen teko, kilpailija-analyysi ja esittelyaineiston laatiminen asiakkaillemme (sähkötukkuliikkeet). Tehtävä sopii erinomaisesti myös opinnäytetyöksi – esim. diplomityö. 

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Mitä etsimme?

Etsimme oma-aloitteista ja haasteista innostuvaa, valmistumisvaiheessa olevaa tekniikan alan opiskelijaa. Myös tekniikasta kiinnostunut kaupan alan opiskelija tulee kysymykseen. Jos projektiluonteisen tutkimus- ja lanseeraussuunnitelman jälkeen tuotteistolla nähdään hyvät liiketoimintamahdollisuudet, voimme tarjota henkilölle mielenkiintoisen työpaikan tuotteiston tuotepäällikkönä.
 

Muita vaatimuksia:

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Ranskan kielen taito on etu, mutta ei välttämätön (päämies Ranskassa)
  • Oma auto on etu

Työn tarve, sijainti, aikataulu?

  • Aloitus alkuvuodesta 2023
  • Työpaikan sijainti on Vantaalla, vaihtoehtoisesti myös Nokia, mutta suurelta osin työn voi tehdä etänä
  • Työ soveltuu myös opinnäytetyöksi tai opiskelun ohella tehtäväksi; mahdollisuus valmistumisen jälkeen pysyvään työsuhteeseen

Korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus 20-25€/h (täydellä työajalla 3100-3900€/kk) riippuen hakijan osaamisesta. Korvauksen maksamiseen tarvitaan Y-tunnus tai kevytyrittäjätili, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista ja helppoa! Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”.

HAE TEHTÄVÄÄN ALTA!

Liity mukaan yli 7000 opiskelijan yhteisöön