fbpx

myyntihenkinen tapahtuma- ja sisällöntuottaja

Myyntihenkinen tapahtuma- ja sisällöntuottaja / subsoccer

Mahdollisuus päästä vauhdilla kasvaan start-upiin osaksi huipputiimiä! Subsoccer on suomalainen penkkijalkapallopeli, josta tehtyjä somevideoita on esitetty 700 miljoonaa kertaa eri somekanavilla. Subsoccer-pelejä on myyty tähän mennessä yli 64 maahan ja yli 30 osavaltioon USA:ssa. Subsoccer tekee yhteistyötä mm. useiden kansainvälisien fudissomekanvien kanssa ja nyt subsoccer etsii Suomeen tyyppiä, joka järjestäisi, säätäisi ja tuottaisi sisältöä suomessa järjestettävistä tapahtumista/turnauksista. 

tehtävänkuvaus

Mitä etsimme?

Etsimme omatoimista ja aikaansaavaa urheilusta/pelailusta (etenkin jalkapallosta ja tietenkin subsoccerista) innostuvaa myyntihenkistä (tykkää aidosti olla ihmisten kanssa tekemisissä) tyyppiä osaksi huipputiimiämme. Tehtävässä nappaat Subsoccerin mukaan ja hurautat järjestämään tapahtumia ja tuottamaan niistä sisältöä somekanaviin. Etsimme tyyppiä, joka haluaa olla aktiivisesti ja rohkeasti promo- ja myynti-ideoinnissa mukana ja ottaa kasvavasti vastuuta tekemisestä. Pääset aikaisessa vaiheessa mukaan vauhdilla kasvavaan start-upiin, jonka tiimissä on suomalaisen urheilu- ja liikuntavälinealan kokeneita konkareita. 

Tehtävässä pääset lisäksi olemaan tekemisissä suurten kansainvälisten jalkapallon ja urheilun ympärillä toimivien toimijoiden kanssa (yhteistyökumppaneina on jo mm. La Liga, Adidas, Borussia Dortmund, Sky Sports, RB Leipzig, USL, Puma ja paljon muita..)

Kiinnostuitko! Ota yhteyttä alta niin kerromme lisää!

Muita vaatimuksia:

  • Sujuva suomen ja vähintään hyvä englannin kielen taito (mutta täysi uskallus käyttää sitä!)
  • Muista kielistä on etua (esim. espanja)
  • Ajokortti ja oma auto 
  • Aiempi kokemus sisällöntuotannosta on etu; tärkeintä on kuitenkin tehtävään sopiva kiinnostus ja luonne sekä ulospäinsuuntautuneisuus

Työn tarve, sijainti, aikataulu?

  • Aloitus ASAP
  • Työpaikan sijainti on PK-seudulla
  • Aluksi työtä voi tehdä osa-aikaisena, etsinnässä kuitenkin pysyvä, täysiaikainen tekijä

Korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus +20€/h (täydellä työajalla +3100/kk) riippuen hakijan osaamisesta. Korvauksen maksamiseen tarvitaan Y-tunnus tai kevytyrittäjätili, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista ja helppoa! Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”.

HAE TEHTÄVÄÄN ALTA!

Liity mukaan yli 7000 opiskelijan yhteisöön