fbpx

Tietoa YHTEISÖstä

Korkeakouluopiskelijat on vuonna 2020 perustettu suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö, jonka tarkoitus on tarjota oleellista infoa niin hakijoille, opiskelijoille kuin valmistuneillekin. Haluamme jakaa ajantasaista tietoa mm. asumisesta, opintotuesta ja muista tärkeistä opiskelijaelämään liittyvistä asioista. Blogimme puolella eri alojen opiskelijat ja työelämään siirtyneet ammattilaiset pääsevät ääneen jakamalla omia kokemuksiaan siitä, millaista opiskelu tai työelämä ja arki sen ympärillä todellisuudessa on. Yhteisömme maksuton mentoriohjelma tarjoaa matalan kynnyksen tukea nuoren omaan ura- ja opintosuunnitteluun.

 

Yhteisömme somekanavien puolella tuomme poikkitieteellisesti nuoret yhteen ilman paikka,- aika,- tai muotorajoituksia. Tuotamme ja jaamme aktiivisesti mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä, pidämme yllä positiivista, luottamuksellista ja arvointa keskusteluilmapiiriä ja autamme parhaamme mukaan niin pienissä kuin suurissa elämän eri tilanteissa.

Instagram, LinkedIn, TikTok ja Facebook: @korkeakouluopiskelijat

 

Rekrypalvelumme välittää innokkaita ja osaavia nuoria alalta kuin alalta sekä osa-aikaisiin että kokoaikaisiin työtehtäviin.

 

Tarinan yhteisömme synnystä pääset lukemaan täältä.

 

tietoa yhteisöstä - Korkeakouluopiskelijat

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuka voi liittyä?

Yhteisö on korkeakouluun hakijoille, siellä opiskeleville ja jo valmistuneille suunnattu. Käytännössä kuka tahansa aiheista kiinnostunut voi kuitenkin liittyä mukaan ja seurata meitä! IG, TikTok, LinkedIn ja FB: @korkeakouluopiskelijat

Miten voin osallistua toimintaan?

Helpoin tapa on ottaa sometilimme seurantaan, ja olla mukana vaikuttamassa esimerkiksi IG-stoorien välityksellä. Olitpa sitten hakija, opiskelija tai alumni, jaamme mieluusti myös esimerkiksi blogin puolella tarinasi tai voit tulla someen pitämään MyDay-päivää. Voit lisäksi liittyä meidän työnhakijaverkostoon. Mikäli edustat yritystä, ja haluat edistää nuorten asemaa, sekin onnistuu. Yhteydenottolomake on alla!

Kuka ylläpitää yhteisöä?

Yhteisöä ylläpitää oma tiimi, josta voit lukea lisää täältä. Me varmistamme, että yhteisö jakaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa, sekä ylläpidämme somekanavissamme vuoropuhelua. Samalla tarjoamme nuorille työmahdollisuuksia kontaktoimalla valmiiksi yrityksiä, jotka etsivät apukäsiä! Meille tärkeintä on kuitenkin yhteisöllisyys: kaikki voivat vaikuttaa yhdessä siihen, miten, missä ja minkälaista apua tarjoamme. Kehitämme yhteisöä siihen suuntaan, mitä se meiltä toivoo. 🙂

Mikä on yhteisön tavoite?

Yhteisön tavoite on ollut alusta alkaen tuoda nuoria yhteen ja jakaa tietoa sekä kokemuksia, mutta samalla levittää laajempaa kulttuurillista muutosta Suomen korkeakoulumaailmassa. Tavoitteemme on kasvattaa mahdollismman laaja yhteisö, jonka kanavat kannustavat nuoria pitämään kiinni omista arvovalinnoistaan.

Tietyt alat kohtaavat edelleen paljon stereotyyppisiä ajatuksia. Yliopisto- ja amk-tutkintojen välillä esiintyy edelleen paljon vääristyneitä mielikuvia ja ennakkoluuloja. Haluamme yhdessä yhteisönä tuoda nuoret yhteen poikkitieteellisesti, ja murtaa samalla näitä vanhoja ajatusmalleja. 

Onko yhteisö poliittisesti sitoutunut?

Emme ole poliittisesti sitoutuneita minkään puolueen tai tahon toimintaan saatika aja tiettyä ideologiaa. Toimimme täysin sitoutumattomasti ja irrallaan kaikesta poliittisesta toiminnasta.

Miten liityn työnhakijaverkostoon?

Työnhakijaverkostoon voit liittyä lähettämällä avoimen hakemuksen täältä. 

 Korkeakouluopiskelijoiden etuja edistävänä yhteisönä olemme luonnollisesti kiinnostuneet tekemään yhteistyötä kanssasi, mikäli voisit tarjota opiskelijoille hyödyllisiä palveluita tai ratkaisuja. Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja keskustellaan lisää mahdollisista yhteistyömalleista. 

Ota yhteyttä

Liity mukaan yli 10 000 opiskelijan yhteisöön