fbpx

Tuotepäällikkö / FSM oy

Tuotepäällikkö / FSM oy

Hanki erinomainen ura Suomen suurimmassa turvatekniikan tukkuliikkeessä ja liity yhä kasvavaan joukkoomme. Meitä on 35 hengen työstään innostunut tiimi edistämässä turvallisuutta.

tehtävänkuvaus

FSM Oy etsii tekniikasta innostunutta nuorta tuotepäällikköä vastaamaan yhdestä hälytysjärjestelmätuoteperheestä. 

Tuotepäällikkönä saat vastuullesi oman tuoteperheen. Tehtävänäsi on pitää tuotetta koskevat langat käsissäsi ja katsoa, että tuote pärjää ja menestyy. Alkuun tehtävänäsi on perehtyä tuotteeseen ja opiskella sen ”salat”, niin että olet tuotteen asiantuntija ja osaat kouluttaa ja neuvoa muita. 

Työ on monipuolinen ja siihen kuuluu niin asiakasyritysten ja asentajien neuvontaa, kuin yhteistyön tekemistä oman yrityksen myyjien ja markkinoinnin kanssa. Tehtävä on vastuullinen, mutta raamit sen menestykselliseen hoitamiseen ovat kunnossa, ja tukenasi on mahtava tiimi FSM:n sisällä. Lisäksi saat jatkuvaa koulutusta järjestelmätoimittajalta.

Mitä etsimme?

Etsimme organisointi- ja asiakaspalvelukykyistä tekijää. Henkilöltä vaaditaan tietysti teknistä ajattelua, mutta ei syvällistä hälytysjärjestelmien tuntemista. Tekniikasta kiinnostunut henkilö omaksuu järjestelmät varmasti nopeasti. Sen sijaan tärkeää on oma-aloitteellisuus, asioiden organisointikyky, esiintymistaito ja vastuullisuus.
 

Muita vaatimuksia:

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Oma auto on etu

Työn tarve, sijainti, aikataulu?

  • Aloitus niin pian, kuin sopiva tekijä löytyy
  • Työn sijainti on Nokialla
  • Työtä on tarjolla täysipäiväisesti, mutta sitä voi myös tehdä opintojen ohella osa-aikaisesti (50%); mahdollisuus valmistumisen jälkeen pysyvään työsuhteeseen 

Korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus 20-25€/h (täydellä työajalla 3100-3900€/kk) riippuen hakijan osaamisesta. Korvauksen maksamiseen tarvitaan Y-tunnus tai kevytyrittäjätili, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista ja helppoa! Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”.

 

HAE TEHTÄVÄÄN ALTA!

Liity mukaan yli 7000 opiskelijan yhteisöön