fbpx

Tutkimushaastattelija

Työn kuvaus

Asiakkaamme Funnel etsii joustavia tekijöitä projektitoteutuksiin, joiden työmäärä vaihtelee muutamista haastatteluista useisiin kymmeniin haastatteluihin.

Funnel on B2B-asiakas- ja markkinaymmärryksen tutkimus- ja konsultointiyritys. Funnel toteuttaa mm.  kansainvälisiä asiakaskokemus- ja markkinatutkimusprojekteja ja etsiikin tutkimushaastattelijoita, jotka pystyvät tekemään tutkimushaastatteluita puhelimitse tai Teamsin kautta.

  • ruotsiksi
  • englanniksi
  • saksaksi
  • ranskaksi

Työhön sisältyy perehdytys projektiin, haastateltavien kontaktointi, haastattelun toteuttaminen ja kääntäminen englanniksi tarvittaessa.

Tarve projekteissa vaihtelee suuresti, joten jokaisesta uudesta haastatteluprojektista on mahdollista neuvotella etukäteen oman aikataulusi mukaan. Työ onkin joustavaa ja itsenäistä ja sopii loistavasti opiskeleville freelancereille.

Hakijalta toivotaan erinomaista puhe- ja kirjoitustaitoa jollakin yllä mainituista kielistä. Nopeat ja näppärät sormet ovat suuri etu kirjoittamisessa, ja kyky kysyä lisää ja rohkeasti jutella ihmisten kanssa puhelimitse. Uteliaisuus, sinnikkyys ja halu oppia uutta kantavat pitkälle.

Työtä voi tehdä täysin etänä tai Funnelin toimistossa Pitäjänmäellä.

Funnel on nopealiikkeinen, matalan hierarkian työyhteisö. Kasvamme koko ajan ja etsimme hyviä tyyppejä tiimiimme. Funnelista saat:

  • näköalapaikan globaaleihin liiketoimintoihin ja niiden kehittämiseen
  • kehittää osaamistasi asiakas- ja markkinaymmärryksen parissa
  • lämminhenkisen ja työorientoituneen työyhteisön

korvaus

Tehtävästä maksetaan reilu korvaus 15€ / h. Korvauksen maksaminen edellyttää Y-tunnusta tai kevytyrittäjätiliä, jonka kautta työtunnit laskutetaan. Autamme tarvittaessa kevytyrittäjätilin avaamisessa, ja se on ilmaista. Palveluntarjoaja huolehtii puolestasi kaikesta ”paperityöstä”. Tehtävässä pääsee siis samalla oppimaan yrittäjyydestä! Tiesitkö, että yrittäjänä laskutat myös arvonlisäveron, ja kun vuosittainen laskutettava summa jää alle 15 000 euron, ALV hyvitetään täysimääräisesti eli voit saada pientä extraa tuntipalkan päälle. Hae tehtävään alta!

 

Liity mukaan yli 7000 opiskelijan yhteisöön