fbpx


Yrityksille

Haluatko tukea suomalaisten opiskelijoiden yhteenkuuluvuutta ja hyvinvointia? Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotta voimme tarjota konkreettisesti yhtä enemmän ja monipuolisemmin apua nuorille yhteisömme ja sen eri kanavien kautta. 

Esimerkkejä, miten yrityksenne voi olla mukana yhteisön toiminnassa:

  • Yrityskummit ja mediatila: voimme julkaista blogimme ja somekanaviemme puolella nuoria kiinnostavaa sisältöä ja/tai yrityksen logon sivuillamme
  • Asiantuntijatyö: brändin ja työnantajamielikuvan vahvistaminen esimerkiksi blogiartikkelien ja mentoriohjelman kautta 
  • Tapahtumat: virtuaalisesti tai fyysisesti toteuttavat tapahtumat
  • Markkinatutkimukset: yhteisömme kautta tavoitat tehokkaasti nuoren kohderyhmän kyselyjen ja haastattelujen avulla
  • Työpaikat: työilmoituksen julkaiseminen ja sopivien kandidaattien etsiminen yhteisömme kanavista. Tavoitamme laajasti eri kokemustaustaisia osaajia (opiskelijat ja valmistuneet)

Haluatko yhteistyöhön?

Yhteisömme on kiitollinen jokaisesta yhteistyöstä, jonka tuella voimme toteuttaa parempaa huomista suomalaisille nuorille. Yhteistyön muoto vaihtelee aina yksittäisestä toteutuksesta pidempiaikaiseen kumppanuteen. Mikäli haluat keskustella yhteistyön sisällöstä tarkemmin, ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta.

Lähdemme mukaan yritysyhteistyöhön vain silloin, kun yritys jakaa arvomaailmamme ja haluaa aidosti auttaa poikkitieteellisen yhteenkuuluvuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä suomalaisessa opiskelijakulttuurissa.

Emme tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka harjoittavat millään tavalla epäeettistä toimintaa tai saavat tuottonsa esimerkiksi päihdeteollisuuden tai uhkapelimaailman kautta.

Ota yhteyttä

Pysy kuulolla ajankohtaisista asioista!

Uusimmat opiskelijaedut, työmahdollisuudet ja muut vinkit helposti talteen

Liity mukaan yli 10 000 opiskelijan yhteisöön