fbpx

Liity mukaan

Olitpa sitten vasta hakemassa korkeakouluun, nykyinen opiskelija tai jo valmistunut, olemme sinua varten! Korkeakouluopiskelijat on virtuaalinen yhteisö, joka pyrkii edistämään suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja poikkitieteellistä yhteenkuuluvuutta. Haluamme helpottaa opiskelijan arkea tuomalla kaiken oleellisen tiedon helposti saataville yhdelle sivustolle. Lisäksi somekanaviemme puolella tuotamme jatkuvasti nuoria kiinnostavaa sisältöä, käymme vuoropuhelua ja päästämme myös nuoret itse ääneen.

Instagramissa @Korkeakouluopiskelijat julkaisee viikoittain laidasta laitaan monipuolista sisältöä, niin asiapostauksia kuin rennommalla otteella tuotettuja julkaisuja. Älä missaa uusimpia blogipostauksia tai työpaikkailmoituksia, sillä tiedotamme myös näistä instassa!

LinkedIn-kanavamme keskittyy pääasiassa opiskelijoiden työnsaantiin ja uraan liittyviin asioihin. Uusimmat työpaikkailmoitukset löytyvät myös aina LinkedInin puolelta.

TikTokin puolella tuotamme nuoria kiinnostavaa videosisältöä, osittain humoristisemmalla otteella. Kurkkaa tilimme täältä.