fbpx

Lahden kaupunginteatteri – viihdettä ja hetken pakoa arjesta

Kaupallisessa yhteistyössä Lahden kaupunginteatterin kanssa

Teatteri tarjoaa viihdettä ja hetken pakoa arjesta – opiskelijalle paikan palautua niin luennoista, tehtävistä kuin tenteistäkin. Kun haluat vastapainoa opiskeluelämälle, Lahden kaupunginteatteri tarjoaa oivat puitteet rentoutumiseen edulliseen opiskelijahintaan. 

Lahden 40-vuotias kaupunginteatteri on ehdottomasti kokemisen arvoinen käyntikohde jokaiselle. Se on suomalaisen betonirakentamisen merkkiteos, jonka arvostus on kasvanut ajan myötä. Teatteri tarjoaa myös loistavan opiskelijaedun. Saman päivän lippu ma-la musikaaleihin maksaa 15€, puhenäytelmiin 10€. Tarkemmin eduista voit lukea täältä.

Lahden kaupunginteatteri on osoittautunut taloksi, jota käyttäjät kehuvat ja asiantuntijat arvostavat. Vuonna 2023 Docomomo Suomi Finland ry valitsikin teatteritalon modernin arkkitehtuurin merkkiteosten joukkoon.

 

Teatterissa käynti voi olla erittäin hyödyllistä opiskelijoille monella tapaa. Se voi auttaa kehittämään empatiakykyä, syventämään ymmärrystä erilaisista aiheista, kehittämään kielitaitoa, ilmaisutaitoja ja luovuutta sekä tarjota mahdollisuuden rentoutumiseen ja stressin lievittämiseen. 

Olit sitten kiinnostunut taiteesta, historiasta, kulttuurista tai yhteiskunnallisista aiheista, teatteriesitys voi myös avata uusia näkökulmia ja laajentaa ymmärrystä maailmasta.

Lahden kaupunginteatteri tarjoaa vuosittain peräti 7-9 uutta näytelmää. Kevään 2024 ohjelmistosta löytyy mm. sellaiset näytelmät kuin Kuninkaan puhe, Emma, Tootsie, Lokki, Vihervaaran Anna, Kaaos ja Robin Hood. Tarkan ohjelmalehden ja esitysajat löydät täältä. 

Tule mukaan nauttimaan esityksistä! 

Voi mikä onni on Lahdella, että sillä on se teatteri mikä sillä on!

– Lauri Maijala, teatterinjohtaja

Facebook
LinkedIn

Tsekkaa myös nämä!

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa VEO

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelussa on tällä kertaa VEO, joka on Suomen johtava energia-alan asiantuntija.

VÄLIVUOSI TÄÄLLÄ, KUULEEKO KUKAAN?

Kun tein korkeakoulujen yhteishakua maaliskuussa 2023, tuntui hurjalta ajatella tulevaa syksyä, koska en tiennyt lainkaan, mitä tulisin tekemään silloin. Lähetin hakemukseni ja

Merkityksellisen työn äärellä: Haastattelussa Attendo

Merkityksellisen työn äärellä -juttusarjassa haastatellaan yrityksiä, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia korkeakoulutaustaisille osaajille. Haastattelimme nyt Attendoa, joka on Suomen johtava hyvinvointialueiden kumppanina toimiva, julkisten

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *