fbpx

Yöelämää ja makuelämyksiä Vaasassa

Butcher & Bankerin klubikonsepti, tarjoaa live-alustan ajankohtaisille artisteille ja kiinnostaville tulokkaille.

Vaasasta löytyy kattava ravintolatarjonta, mikä pitää huolen siitä, että menoa ja makuelämyksiä riittää niin arkena, kuin viikonloppuisin. Tässä vinkkejä neljään upeaan ravintolaan, jotka tuovat iloa opiskeluajan iltoihin!

Butcher & Banker – cocktailien ja klubielämän lumo

Butcher & Banker on paikka, jossa cocktailit kohtaavat uniikin ympäristön ja musiikin sykkeen. Aluksi voit nauttia mahtavista drinkeistä Butcher’s Barissa ja jatkaa sitten tanssilattialle Banker’s Clubiin. BREEZY, Butcher & Bankerin klubikonsepti, tarjoaa live-alustan ajankohtaisille artisteille ja kiinnostaville tulokkaille. Täällä musiikki ylittää genrerajat, ja hauskaa lähdetään pitämään aina aamuun asti!

Lisätietoja ja ajankohtaiset esiintyjät: @oonbreezy

Liput: kideapp

Tapahtuma K-18

Amarillo – aina tapahtumia ja yhdessäoloa

Amarillo on raikas, reilu ja energinen ravintola, joka yhdistää ystävät ja tuntemattomat saman pöydän ääressä. Amarillo tarjoaa värikkään makumatkan meksikolaiseen keittiöön. Monipuolinen menu yhdistelee tuoreita raaka-aineita, meksikolaista makumaailmaa ja tex-mex-twistejä. Grillatut herkut, raikkaat salaatit ja makeat jälkiruoat luovat juhlavan ilmapiirin, jossa jokainen annos kertoo tarinaa makujen monimuotoisuudesta.

Viikonloppuisin voit osallistua Amarillossa The Table -kattauksiin ja laulaa karaokea lauantaisin sydämesi kyllyydestä. Amarillossa on aina jotain meneillään, olipa kyseessä sitten synttärit, polttarit tai rento illanvietto. 

Butcher & Bankerin klubikonsepti, tarjoaa live-alustan ajankohtaisille artisteille ja kiinnostaville tulokkaille.

VENN – Viiniä, Ystäviä ja Rentoa Tunnelmaa

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia mocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

Vaasan VENN ravintola sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä keskellä kaupunkia ja siellä tarjoillaan hotelliaamiaista, lounasta, herkullista ruokaa ja maukkaita juomia. VENNin aamiainen on suosittu opiskelijoiden keskuudessa ja monet kaupungin opiskelijat vierailevatkin nauttivatkin siitä isoissa ryhmissä ystävien kesken. VENNissä järjestetään kuukausittain VENNSDAY teemailtoja, esim. Viiniä ja villasukkia, viiniä ja kurpitsankaiverrusta jne, joihin voit mennä yhdessä opiskelukavereidesi kanssa viettämään iltaa. VENNissä voi myös pelailla lautapelejä ja usein meillä on myös viikonloppuisin DJ tai livemusiikkia. Muistakaa, että opiskelijaystävällisestä VENNistä tuotteen ostaessaan saa haalarimerkin kaupanpäälle!

Vaasan VENN ravintola sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä keskellä kaupunkia.

Sky Bar & Terrace – Kaupungin Katolla Vuodesta 1985

Kaupungin kattojen yllä sijaitseva SKY Bar & Terrace tarjoaa rentoa tunnelmaa ja upean näköalan Vaasaan. Original Sokos Hotel Vaakunan yhdeksännessä kerroksessa sijaitseva paikka on kuin tehty rentoihin oleskeluhetkiin kaupungin katolla. Siellä voit nauttia kaupungin parhaasta näköalasta ja tunnelmasta kahdella ulkoterassilla sekä viihtyisässä loungessa. Ravintolassa järjestetään myös erilaisia teemabileitä, kuten Dildo Bingo, Afro illat ja kesällä ”Räppiä ja käivärää”. Tila on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön, ja samasta kerroksesta löytyy tilaussauna paljuineen ja karaokelaitteineen.

Sky Bar & Terrace tarjoaa upeat puitteet kaupungin parhaasta näköalasta nauttimiseen.

Vaasan monipuolinen ravintolatarjonta, sopii opiskelijaelämään täydellisesti. Jokainen edellä mainituista ravintoloista tarjoaa omanlaisensa tunnelman, joten kannattaa rohkeasti lähteä tutustumaan ja löytämään oma suosikki! Mahtavat ravintolat pitävät huolen siitä, että opiskeluvuotesi Vaasassa tulevat varmasti olemaan täynnä herkullisia makuelämyksiä ja unohtumattomia hetkiä ystävien parissa. 

Facebook
LinkedIn

Tsekkaa myös nämä!

Opiskelijan hyvinvointiloma Saimaalla

Holiday Club Saimaan Rauha tarjosi rentouttavan loman arjen keskellä Kaupallisessa yhteistyössä Holiday Club Saimaan Rauha Kaipaatko rauhoittumista opiskelija-arjen keskellä? Kävimme Holiday Club

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *